Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
etohun
aktív tag
Ha olyan lenne mint amik az m8ban vannak normális felbontással, akkor tényleg jó lépés lehet.
-
halkow
őstag
"Huawei
csúcsmobil"most már végkép nem tudom mi huawei és mi honor

-
Forest48
aktív tag
Most ez a honor és a huawei kínálatában is lesz? Vagy hogy alakul így a különválás?
-
Steve1207
veterán
Külföldi hírekben is ezt mondják és így vezetik fel, szóval egy-egybe áthozva jól van ez. Viszont tény, hogy lehetne "személyes" észrevételt is beleírni ilyen esetben, mivel ez a sok oldalon egy vállracsapott spekuláció. Legalább szakmaibb lenne az egész, én örülnék ilyen okosságoknak, mert így jobban belemutatna a technikai oldalba is.
-
Xaels
félisten
Azért át kéne gondolni néha amit leírtok. Ha 3D miatt lenne a dupla kamera akkor azt nem így rendezték volna el. Vagy a HTC-t majmolják utófókusszal vagy volt az M8 megjelenése előtt egy próbálkozás ahol optikai zoomhoz hasonló képességeket hoztak ki ilyen elrendezésből.
-
ReWGeT
tag
ilyen kamera elrendezéssel maximum álló 3D videókat lehetne elérni, ami nem túl valószínű, szerintem m8-hoz hasonló megoldás lesz
-
csordas11
aktív tag
Ha jó áron lesz, akkor tuti befutó lehet.
-
Szép letisztult vonalak, erős belső tartalom, nekem tetszik, a kameránál pedig szerintem hasonló lesz mint az M8-nál mélység érzékelés és egy két extra

-
Cyberpunk
félisten
Jól néz ki az biztos.

-
Steve1207
veterán
Milyen letisztult külsővel rendelkezik, szép! Szerintem a 3D eléggé halott, nem lehet, hogy szimplán egy utófókuszt próbálna kihozni belőle? Ezeknek a többkamerás megoldásoknak ez az egyetlen igazi előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest