Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Szia! Köszönöm válaszodat.
Sd-ről nemigen megy a frissítés de a belső tárhelyről megy pedig úgy csináltam mindent ahogy leírtad.
A történet annyi, hogy amikor megvettem a telót akkor még valami 4.x rendszer volt rajta és felfrissítettem B521-es 5.x-re. Aztán néztem ezt a névjegyes mizériát és gondoltam akkor visszalépek egyet a firmware-k között. Na most feltettem a B500 rollbacket az simán felment (ezt ajánlja az összefoglaló is) és utána próbáltam a B370-et. Na azt már sehogy sem engedte. Nem tudtam visszafelé menni. Na aztán inkább visszatettem a B521-et és inkább átírtam a neveket, hogy normálisan mutassa a névjegyzéket. Egyébként mi a következő EU-s firmware a B521 után ami még 5.x-es lolli rendszer amiben ez a névjegyes bug javítva lett? Esetleg nem lehetséges az, hogy azért nem tudtam másik firmware-t feltenni mert az nem C900-as volt hanem valami C432? Bár nem tudom ,hogy mit jelentenek ezek a C számok. -
Szeeet
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
"Ha nincs helyi frissítés menüpontod akkor a tárcsázóba írd be: *#*#2846579159#*#* és upgrade!"
Nem hoz fel rá semmilyen menüpontot

szerk: Ezzel bejön a menü de azt írja no upgrade file *#*#2846579#*#*. dload mappában ott van az update.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest