- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem igazság kérdése hanem matek
Sztem ilyen felállásban kinti rendelése a telónak értelmét vesztette. Ha még teljes listaáron 5k-ért is veszi valaki egyből ott van, számlával itteni garral. Akinek kell számla annak meg kifejezetten jó is, tréfát vissza tudja igényelni. De mindenki ott vesz mindent ahol akar, értelemszerűen.
Nekem itt a használt több hetes-hónaposakat akartak adni 45-50-ért
érdemes volt várnom...Szerintetek rakjak fel újabb romot, vagy esélyes a 4.4 jövő hónapban meglesz? Ami kell végül is az nálam működik.
Egy valami nagyon nem tetszik ebben a telóban..10k-t minimum rá kell költenem üveg hátlapra, edzett üveg előlapra meg gyári fülesre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sztem ilyen felállásban kinti rendelése a telónak értelmét vesztette. Ha még teljes listaáron 5k-ért is veszi valaki egyből ott van, számlával itteni garral. Akinek kell számla annak meg kifejezetten jó is, tréfát vissza tudja igényelni. De mindenki ott vesz mindent ahol akar, értelemszerűen.
érdemes volt várnom...