- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
válasz
sniper elite #22 üzenetére
ez pozitiv, ritka az ilyesmi
-
sniper elite
senior tag
Nekem holnap jön meg a Collectors kiadás, szerintem jobban megéri mint ez a Steam cuccos.
-
LackoMester
addikt
A Steam alapban drága, ezt tudtuk. Akció keretein belül, viszont nagyon jó áron lehet vásárolni.
Maga a SCC valahogy nem fogott meg. Nem kell. -
Shufny
őstag
Co-op multik rendszerint működnek tört játékkal.
Ez a hír mellesleg szerintem se fontos. Steam -ről nálunk nem érdemes frissen megjelent játékot venni (vannak kivételek persze, most pl az új GTA igen jó áron volt). Ritkán fordul elő, hogy előbb legyen rajta elérhető valami mint dobozosan. Szerintem egyébként ez se indok, azért akár egy hetet várni ~4000Ft -ért erősen ajánlott.
Mielőtt nekemugrana az erkölcsrendészet: Vegyétek, ha tetszik, hogy tudjanak csinálni még hasonlókat. Nekem ez kimarad... Szerettem volna egy javított még komplexebb Splinter Cell -t, sajna ez az ellenkező irány
-
djg
aktív tag
Syrano: Én mindenképp!
Neks: Igen, biztos ezt is feltörik, mint az AC-t, csakhogy ennek multija is van, ami nem hiszem, hogy fel lesz törve, ráadásul az elmondottak alapján nagyon jó kis multi (incl. coop).
De igen, a splinter talán az utolsó kézikönyves cucc, bár állítólag már ehhez is nagyon szerény kis könyvet adnak.
-
Neks
tag
"Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel"
Nem úgy volt, hogy az Ubi játékainak kézikönyvei már csak digitális formában lesznek elérhetők?
-
Syrano
tag
Meg is veszi egyáltalán valamelyikőtök?
-
iBlast
aktív tag
hurrá
-
GegeWarrior
senior tag
Már elő is van rendelve
Ezek az árak brutkok, pedig én már a 9000 Ft is sajnálok érte
[link]
De azért a játék király! -
BalaNce87
addikt
Ennek a hírnek mi értelme?
-
Neks
tag
Én valószínűleg nem fogom megvenni. Már csak azért sem mert nem fogok vele szenvedni ha elmegy a netem, mikor kalózok ingyen és bérmentve, ráadásul Offline tolják...
-
djg
aktív tag
Aha... 13,500Ft digitálisan, amikor tokkal vonóval együtt üzletben 9,000? Reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest