Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibz03
őstag
Nem volt valami kiépült kapcsolati hálóm, és mielőtt töröltem az adatlapomat, a képemet is töröltem "manuálisan". Minden esetre nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi, mint amit írsz, bár igaz, ami igaz, ebből a f.sból kinézem ezt. Olvastam már érdekes sztorikat FB adatlapok "önálló életre keléséről" stb.
Egy szó mint száz: ha valaki törölni akarja magát FB-ról, ez a jelenlegi legjobb módja. Azért a legjobb, mert nincs más. Ha meg van még egy kis plusz esze az illetőnek, manuálisan törli az összes kapcsolatát, képeit, és csak utána lépi meg magát az adatlap-törlést. Persze ez se biztosít semmiről, de ez a maximum, amit megtehet az átlag user.
-
tibz03
őstag
De lehet. Töröltem már az adatlapomat ezzel az opcióval (igaz, 2 hétig nem szabad belépni, különben újra kezdődik a kéthetes "visszaszámlálás"). Aztán ugyanazzal a névvel, ugyanazzal az email címmel újra beregisztráltam, majd mikor újra rádöbbentem, hogy nem kell nekem ez a f.stalicska, újra töröltem magam. Azóta se vagyok fent (illetve álnéven, ál-email címmel igen, de ez most lényegtelen
). Vagy szerinted mit kellett volna észrevennem? Ez nem az "inaktiválás" opció, ha esetleg azzal kevernéd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest