- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
es ilyenkor hol vannak a (termeszetesen NEM m$ altal penzelt, neeeeem...) tanulmanyok amik megmutatjak hogy a ms milyen hudenagyon gyorsan javitja a hibait, o a legjobb es minden mas sz@r?
-
domi007
őstag
Pont ezen filóztam magamban nem is olyan rég:
Mi lehet manapság a támadási felület?
A mindenki által mindenhová elküldött ppt-k, pps-ek! Mindenki mindent megnyit, hiszen úgyis csak egy előadás, xy ismerősöm küldte....És tessék, itt van azonnal a sérülékenység!
DOMy
-
kingabo
őstag
"Pedig ideje lenne már prezentálni a patchet." Nagyon találó mondat!
-
Hát az IQ teszt nem hoz lázba, és azok közé az emberek közé tartozom, akiket a japán fürdőző lányok sem igazán. Persze ha az én fürdőmben teszi mindezt ...
Viszont akkor a PwerPoint-ot kihagytuk a történetből.
Mindezek ellenére tessék megcsinálni, mert sok olyan ember van, aki beveszi még az ilyen dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest