- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
Félreértettél, ide azt írtad, amik hiányosságok az iPhone-ban de más készülékekben találkozol vele a mindennapokban. Igazából arra lettem volna kiváncsi, milyen szempontok alapján vásárolnál magadnak új készüléket. A felsorolt dolgok meglétén kívül.
Csak pusztán kiváncsiságból kérdezem.
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #41 üzenetére
Moderáldd magad vagy mások teszik meg.
Valóban off -
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #39 üzenetére
Úgylátom valaki nem bírja a kritikát
-
ZoZa™
senior tag
Engem nem kell kioktatnod. Ezért is írtam oda:
"Ezt hívom én hozzáértésnek."
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #32 üzenetére
Jah hogy nincs is iPhone-od, de azért eléggé otthon vagy a készenléti időben meg hogy milyen gyakran kell tölteni...
Ezt hívom én hozzáértésnek. -
ZoZa™
senior tag
Hát jó. Akkor igyekszek majd mégtöbbet nyomkodni, hogy az általatok leírt idő alatt lemerüljön, mert aljas módon akár 3 napot is elmegy a dög. Túl kíméletesen használom
Pedig napi 2 óra zene megy vele, mert különben meghalok munka közben... Jó filmet 3 napig tart végignéznem, tehát napi fél óra lehet, telefonálni meg keveset beszélek, 3-4 SMS-nél több meg nem volt múlt hónapban.
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #22 üzenetére
Ez volt a "hogyan karcoljunk össze egy iPhone-t akksicsere közben" videó.
Jó lett volna látni, hogy magához tér a teló a végén, vagy kicsit betegeskedett az akssicsere után.
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #10 üzenetére
az enyémen a hátlapon voltak lyukak a hangszórónak, az alján van egy a mikrofonnak, és a jog dial mellett is simán befért egy papírlap (próbáltam) a stylus silóról nem is beszélve.
Bár sosem jutott eszembe mi lett volna ha vízet ér
-
ZoZa™
senior tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
Bevallom, nem fordul velem elő. Meglep hogy a P910 tovább üzemelt, emlékeim szerint tele van lyukkal meg recseg ropog a háza.. De gratula, szerencsétek van, hogy maradandó sérülést nem szenved.
Továbbra is ódzkodom a vízben telefonálástól és ha vízbe esik ( ijáj ), hát kénytelen leszek megbocsájtani neki, ha kileheli a lekét. Részemről mindegy hogy kivehető vagy sem, szerintem és Régi C55 Siemens-em megboldogult esete alapján, iThink ott lesz vége a gépnek.iCare
-
ZoZa™
senior tag
válasz
NagyMesterB #5 üzenetére
Mert ha másod van akkor hűű szerencse, akksit cserélsz gyorsan vagy megszárítod és már jó is lesz
Időnként vizbe dobod, hogy lemossa, aztán szárítás és kész a tiszta telefonod
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
-
ZoZa™
senior tag
Volt olyan akinek kellett cserélni már akkumulátort egy ilyen telóban? Az eddigi tapasztalataim alapján két évet simán elmegy bármilyen akkumulátor, persze megfelelő hozzáértéssel. Anélkül is legalább másfél évre tippelem a mai akksikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged