Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
Bocsi!
Nem ide akartam.
-
lee56
őstag
Ha jól emlékszem a JEDEC még sosem sietett el semmi ilyesmit, most sem
De most komolyan mi tart ennyi ideig egy szabvány véglegesítésen, főleg úgy hogy a legtöbb gyártó már alkalmazza ahogy tudja egy jóideje?
-
törölt tag
Igen, kötelező. Egy akármilyen csatlakozó, érintkező, vezeték(, stb) esetén ugyanis meg van adva a maximális áramerősség. (Ezt egy akármilyen otthoni készüléked dugójánál megnézheted pl.) És ezzel összefüggésben lettek bővítve az ATX tápcsatlakozók is. A növekvő energiaigény miatt egyre nagyobb áramerősségre van szükség adott feszültségeken (főleg 12V-on), a korábbi csatlakozók pedig ezt már nem bírták el.
-
kcsa
veterán
Egy dolgot nem teljesen értek...
Miért evidens az hogy alacsonyabb feszültség mellett alacsonyabb a fogyasztás? Ezt minden feszültségcsökkentő akciónál leírják, de ennyire nem tartom egyszerűnek...Tudom, hogy teljesítmény = feszültség x áramerősség, de kötelező hogy áramerősség ne változzon?
-
.mf
veterán
válasz
Silentfrog #9 üzenetére
Igen, ultrahordozható, szubnotiknál és netbookoknál, ahol wattban egyszámjegyű az idle fogyasztás, már számít valamicskét, bár lehet, hogy csak hibahatár környéki lesz a változás...
-
Silentfrog
veterán
Olyan sokat nem fogyaszhat egy modul mert én nem tudtam kimérni ,fogyasztás mérővel.
Bár a notiknál a sok kicsi sokra megy az üzemidőt nézve -
törölt tag
Annyit pontosítanék, hogy a JESD79-3 szabvány E revíziója jelent most meg (JESD79-3E).
Egyébként már a legelső revízióban is szerepelt itt-ott nemhogy az 1,35V-os, de az 1,2xV-os tápfeszültségszint.
-
Apollyon
Korrektor
A jelenlegi alaplapomban 1.60 volton mennek a ramok alapból, tehát akkor lecserélhetném őket erre is?
-
FRENK1988
veterán
Azthittem jön egy újabb RAM generáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest