Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekko
aktív tag
Szerintem te még mindig tévúton jársz.
Értem én, hogy amit írsz kivitelezhető, de még mindig ne magadra gondolj, hanem egy családra ahol többen használják az eszközöket.. Ha nappaliban lévő TV foglalt mert filmet néznek (itt van a PS, amit nem csak te használsz hanem a család más tagja is), attól te még streamelheted a te szobádba (ahol a PC-éd van, több méterrel/emelettel arrébb).
A második részt nem értem miért írtad, mivel én is erre céloztam.Ennél részletesebben nem tudom leírni, aki nem érti meg nem is akarja és küzdhet tovább a fejlődés ellen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vekko
aktív tag
Kikötögetni, átmozgatni és bekötögetni máshova majd ugyanezt vissza szerintem nagyobb szenvedés mint streamelni.
Ha meg arra gondolsz, hogy miért nincs alapból a szabad kijelzőre kötve, valószínűleg azért mert az egész család akár használhatja így a nappaliban egy feltehetően jobb/nagyobb TV-én.
Jó pár éve gigabites routerek vannak, így belső hálón nem lesz köze az internetes sávszélhez. -
Franklin
addikt
És lehet majd egérrel és billentyűzettel alázni a kontrolleres játékosokat pl. BF4-ben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
Nem hinném, hogy DS4-en kívül a hivatalos szoftverben bármi mást lehetne használni majd, nekem ezt nagyon nehezemre esik elképzelni a konzisztencia miatt. Bill+egér kombót pedig egyenesen kizártnak tartok...
Otthoni streamelésre már most van egy remek kis eszköz: a PSTV, ami pár boltból már 6k körül is elhozható (ha még maradt). Nekem már csak ez a szolgáltatása megér ennyit, pedig ott van még a Vita (nem mind!), PSP és PSX játékok támogatása is (némely PS+ havi ingyen játék kompatibilis vele - ennyiért ajándék). -
$p@rr0w
őstag
-
ImpersonatoR
addikt
Ha a ms nem engedte hogy bill + egérrel toljam pc -re streamelve az XO játékot akkor Sony miért engedne?
-
Na, akkor már csak a fordítottját csinálják meg, és máris többet fog tudni, mint a zikszboksz.

-
wAfu
tag
És ez miért jó, ha már van egy PS4-e az embernek?
-
DarthRevan
tag
A DualShock Windows meghajtókkal már így is adósak egy jó ideje...
-
Polllen
félisten
Várható volt, hogy ők is meglépik. Néha jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- 3D nyomtatás
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én, hogy amit írsz kivitelezhető, de még mindig ne magadra gondolj, hanem egy családra ahol többen használják az eszközöket.. Ha nappaliban lévő TV foglalt mert filmet néznek (itt van a PS, amit nem csak te használsz hanem a család más tagja is), attól te még streamelheted a te szobádba (ahol a PC-éd van, több méterrel/emelettel arrébb).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha meg arra gondolsz, hogy miért nincs alapból a szabad kijelzőre kötve, valószínűleg azért mert az egész család akár használhatja így a nappaliban egy feltehetően jobb/nagyobb TV-én.