- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
macilaci78 #24 üzenetére
Rendben volt az a gép? Egy AthlonXP 1.7GHz-es gép 1GB rammal 1 hónapja nálam olyan 8 óra alatt végzett, igaz nyelvi csomag nélkül, de keretrendszerekkel együtt. Szerencsétlen gép kellően zajos volt, úgyhogy a folyamat alatt erősen csuklottak Redmondban.
Egyébként ha nem is akarnak SP2-t kiadni már mert nem üzlet nekik, de legalább aktualizálhatnák a telepítőjüket...
-
alevan
őstag
válasz
macilaci78 #24 üzenetére
Az nem lehetséges. Frissen vásárolt Asus T100-at vett kollégám, betettük frissíteni és összességében 26 órába telt frissíteni (4 restartot beleszámolva)
-
Thrawn
félisten
válasz
macilaci78 #24 üzenetére
User error!!!!4444
Ha kevés a memória akkor ne engedj egyszerre 20-30 frissítésnél többet települni. Pár hete egy 16GB memóriával megspékelt gépet telepítettem, ott engedtem neki. Ennek az lett az eredménye, hogy az utolsó pár darabnál már több, mint 9GB memórát evett meg a Winupdate. Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszemvzozo: sajnos ez így van, a 36 óra teljesen valószerű. Rengetegen tartanak otthon IGAZI pénégyet (ami egyébként celeroncs), mert az király ugye... Meg rengeteg RAM is van!!!444 (ez max 1 GB ugye...) Meg százhúszas a vinyó is ám! Cserébe tetűlassú, 20-30 megával ír olvas. A legszebb az amikor jön egy gép, és ott virít a Sulinet matrica rajta (ergo van vagy 15 éves)
Természetesen esélyed sincs egy normálisabb gépet összedobni nekik, hogy ne ezzel a vassal szívjanak, mert 30-40k-t sem képesek kiadni gépre az emberek. -
vzozo
senior tag
válasz
macilaci78 #24 üzenetére
36 óra? Hagyjuk már meg a mesét a TV macinak inkább.
Ebben a pillanatban indítottam el egy win7 telepítést, direkt 1 giga rammal a Hyper-V szerveremen. Visszajelzek, amint feltelepült minden hotfix.
Szerk: (#27) Thrawn
Direkt 1 vCPU-val és 1024MB RAM-mal indítottam. A P4 celeroncs nem tudom hol játszik, 10 éve elment fölötte az idő, azóta kb. 20-40x gyorsabb CPU-k érhetőek el. Tessék elfogadni, hogy a hardver is elavul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest