- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hópihe5
tag
Sziasztok! Valahol kapható a Nokia X5 ,(Noki 5.1 Plus), ha igen milyen árban, milyennek ítélitek ezt a készüléket?
-
judas13
veterán
Szánalom ez a szolgahű, elvtelen másolás. És most már lényegében mindenki beállt a noccsos, x-es sorba. Lassan már kivétel sincs. (Samsung + Meizu ami talán kivétel de Európai elterjedése sajnos - még? - jelentéktelen) Notch sem tart az idők végezetéig, hamarabb lesz vége mint gondolnànk- szerintem😐
-
komi77
senior tag
Ez már viccesnek hat, hogy az összes új Notch-os telo nevében ott az “X”. Legalább a névadásban legyenek már különbözőek ha a designban “beálltak a sorba”. Értem én, hogy divat trend. Vagy azt üzenik, hogy akinek nincs péze a “csutkás” márka X-ét megvenni annak legalább kinézetben adunk hasonlót? A fruitphone-osok helyében péztet szednék a designért
-
pusszycat
nagyúr
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
Nézd ezt meg és küldj egy hsz. ha tetszett. Apple
-
RRamstein
tag
válasz
jó vicc volt
semmi jót nem tudtak felmutatni eddig sem
csak ugye a sok isheep elhiszi hogy jó mert azt mondják
" egyél tehén szart tíz millió légy nem tévedhet "
-
<Adamsky>
nagyúr
Engem alapból nem érdekel, hogy mit hoz ki az Apple, de az iPhone X után van / lesz bennem egy kis rettegés. Ugyanis 2018-ban egyértelmű bizonyítást nyert, hogy legyen az bármekkora f@**ság, amit almáék kitalálnak, a többi gyártó szinte egy emberként másolja azt le. Lehetne ez a szakma öszödi beszéde: ".. másoltunk éjjel-nappal. Majd bele döglöttünk, hogy valami egyedit kitaláljunk ... de, nem ment."
-
blagolf
senior tag
Véletlenül X5 lett a neve? Szánalmasok ezek a gyártók.
-
válasz
jól mondod divat és nem technikai diktátor
kis akku, no jack, notch, régi modellek lassítása, kijelző felbontás (6, 6s, 7, 8), gagyi töltőcsatlakozó, hulladék drága kábel, ha gyors töltés kell vegyél hozzá+ töltőt
iphone=lehúzásköszönöm de ezekből nem kérek
mondom ezt úgy hogy a fiam most vett X-et az 5s meg a 6s szenvedése után
töltőcsatlakozó cserék mert nem veszi a töltést, gyorsan merülő akku, besárgult kijelző, elvált kijelző -
totgab02
junior tag
Szerintem nagyon elkellett mar az iranyvaltas arrafele, nem csak dizajnban. Az persze megint mas kérdés hogy egy evtizedig mikor mar a noccsot el is felejtettuk es mar a teljesen kavamentes telefonok letetnek az iphone meg mindig ugyanezzel a noccsal fog nyomulni, aztan becsatlakozik o is es hirdeti hogy o az elso akinek ilyen van😂
Nokiara: gyonyoru "nokias" hatlap, ocsmany elolap, hatalmas, ertelmetlen also kava, ugyanekkora noccs ez megint felkelti az emberben wtf erzest. Az also kavara atpakolhattak nyugodtan mindent
-
CptAdamica
veterán
ÚÚúú, egyedi lett. Instant get!
-
-
judas13
veterán
válasz
Köszönjük Emese!
-
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Csá!Hova mész?
Janeszgol:
Szerintem marad a X. Aztán lehet,hogy csak az évvfordulóra adták ki és megszűnik. Hamarosan kiderül. -
scyllarus
veterán
válasz
Azt viszont meg kell hagyni,hogy “divatdiktátor” lett a iPhone X!
Ez igaz.
Lehet utálni,de akkor is Ők a favoritok.
Ez meg nem.
Mindegyik csak kullog utána!
Ez meg pláne nem.Mondom ezt Iphone tulajként. Az érdemi innováció már rég nem tőlük jön.
Ez a Nokia meg érdekes lehet, kíváncsi leszek a tényleges specifikációra.
-
clon
senior tag
Milyen érdekes, hogy megint "trükközés" van a kiszivárogtatott képekkel, hogy felnyomják a PR-t és beszéljenek róla.
-
janeszgol
félisten
válasz
Én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy az Apple mit fog bemutatni ősszel. Marad a FID? Vagy (ha már levédette, de lehet csak az USA-ban) oldalra kerül a FP gomb? Netán hátulra? A pletykák a legelső találgatást célozzák.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
-
Sokan nem szeretik az Apple-t...
Azt viszont meg kell hagyni,hogy “divatdiktátor” lett a iPhone X!
Lehet utálni,de akkor is Ők a favoritok.
Mindegyik csak kullog utána! -
DS39
nagyúr
Notch-os Nokia, úgy hiányzott...
-
mjani1172
addikt
3x2 a plakáton. Ez egyértelműen Nokia 5!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest