2018. november 15., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hivatalos(nak tűnő) renderképek a Nokia X5-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Baidu

A gyártó egyrészt megerősítette a július 11-i dátumot, másrészt rendes sajtófotók is előkerültek, igaz, egy másik forrásból.

Hirdetés

A Nokia X5-ről, vagy Nokia 5.1 Plusról - feltehetően bizonyos régiókban ilyen néven kerül forgalomba, elég sok, viszonylag megbízható információnk van. A lapkakészlet ettől függetlenül még mindig nem világos, jelenleg ugyanúgy lehet a Snapdragon 660, ahogy a Helio P60 is. A szenzorsziget nem újdonság, bár a TENAA adatbázisába felvett képeken pont nem látszott belőle semmi. A specifikáció feltüntetett elemeit viszont nagyjából készpénznek vehetjük.

A bemutató plakátja a galériában! A bemutató plakátja a galériában!
A bemutató plakátja a galériában! [+]

Ahogy most már a bemutatót is. A Nokia Weibo oldalán közzétett előzetes szerint az X sorozat új tagja július 11-én mutatkozik be Pekingben. Helyi idő szerint este nyolckor kezdődik a dolog, a plakátot pedig én speciel nem igazán tudtam értelmezi. Ettől függetlenül egy dupla kamerás, szenzorszigetes, felső középkategóriás Nokia biztosan bemutatkozik holnap után, ami minden valószínűség szerint úgy fog kinézni, mint a fenti képeken.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.