Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Az csak nekem jutott eszembe, hogy a kép a középre rakott kameralukra céloz
?! -
Joe.36
addikt
Nagy dobás lenne ha a tollban lenne a kamera és nem lenne lyuk a kijelzőn.... de félek nem így lesz...
Nekem nem jön be a lyukas kijelző, Note 9 a legjobb számomra minden tekintetben! -
Jim_Krayton
csendes tag
Mondjuk vetületi rajznál elölnézet alatta felülnézet. Hátha kamera a tollban😁
-
jacis
nagyúr
Az azért már nem gyenge, hogy a Samsung kiviszi a mobilarénás srácokat is New York-ba.
-
Wapmester
senior tag
szerintem a kamerát körberajzolva a ceruzával elindul a kamera alkalmazás ,ez lesz majd gondolom a nagy feature mert más nem sok lesz
-
Remélem Godzilla is benéz a bemutatóra és beül a demógépes asztalra, miután átrendezi a széksorokat és a nyálas újságírókat. Csak hogy legyen valami érdekes a bemutatón.
-
tixem
addikt
Uuu, baszó lenne egy noccs és lyukmentes totál kijelző, S Penbe épített szelfikamerával
Big fckin like. -
noro79
tag
Várják mint a messiást. Csak egy telefon lesz nem a megváltó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 58.5 mm full fém tamper
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?!
majd talán egyszer, de szerintem hamarabb teszik a kijelző alá, vagy legalábbis megpróbálkoznak vele

Big fckin like.