- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
arnyekxxx #1048 üzenetére
Alapvetően egyet értek veled, bár én szoktam eredeti programokat, filmeket, zenéket venni, szóval rám nem nagyon vonatkozik a hsz-ed. Engem ami felidegesített az az, hogy korábban mondták, hogy a dvdkről, stb. hiába mutatom meg hogy nem jogvédett cucc van rajta, nem kapom vissza az árat. Persze, sokan nem mutatnák be, stb. de akkor is, ezt simán lenyúlják, mindezt teljesen törvényesen. Ettől függetlenül ebben egyetértünk, hogy Mo-n elég lazán van ez a kérdés, szóval sírhatnak a mozijegyek ára miatt, de valóban legális a letöltés. Bár ugye ebben a topikban torrentről van szó, ez esetben meg már nem állja meg a helyét, hogy legális, mert megosztó is leszek, ez pedig már illegális, még akkor is, ha nem fognak engem emiatt valószínűleg előszedni.
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
arnyekxxx #934 üzenetére
Nem úgy van, hogy pont hogy kérdezés nélkül artisjus tag leszel, és kérvényezni kell hogy kilépj?
avman: az üres adathordozóknál is vissza lehet igényelni tudtommal, ha elviszem és bemutatom nekik, hogy márpedig én nem írtam arra a dvd-re semmi olyat, bár ezzel nyílván senki nem fog foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged