- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Lehet rambózni is persze, csak akkor fölösleges ilyen stílusú játékkal játszani, ott vannak az agyatlan lövöldözős játékok. Az hogy csak a célszemélyt öld meg, ahhoz elég sokat kell logikázni(végigjátszás nélkül meg főleg), legalábbis ahogy haladsz a játékban, egyre nehezebb lesz az ember dolga. Például van egy pálya ahol a célszemély házában valami gyerekzsúr van, és betudsz öltözni bohócnak(
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát. -
MrBrooks
tag
Jöjjön csak, jöjjön. Az első rész korszakalkotó volt. Imádtuk haverral tolni, és a Gellért hoteles pálya... Óóóószöm! Mindegyik része jó volt, de az 1-es és a Blood money mindent vitt!
-
Inv1sus
addikt
Én pont most játszom végig a hitman részeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Én meg az elsőt vagy 5x, a másodikat 2x, a harmadikat egyszer a negyediket 3x!

Az első rész ma már picit kopottas, de számomra egy olyan hangulata van amit kénytelen vagyok időről időre újra átélni!
Egyetlen hátránya, hogy nem lehet menteni menet közben.Mivel mindegyik rész nagyon bejön, kedvenc sorozatom, így simán jöhet még belőle!
-
Gude
senior tag
Biztos így van ha ennyien szeretik,de mindig volt amit szívesebben kipróbáltam.

-
Gude
senior tag
Nálam kimaradtak a hitmenek.Talán majd erre rápróbálok

-
wikings2
őstag
Na ez is ott lesz a polcon azt hiszem.

-
Akos96
senior tag
Remélem, hasonló lesz, mint a Blood Money, szerintem az a legjobban eltalált rész.

-
bigadam94
tag
Jöjjön csak, jöjjön..

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)