- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Lehet rambózni is persze, csak akkor fölösleges ilyen stílusú játékkal játszani, ott vannak az agyatlan lövöldözős játékok. Az hogy csak a célszemélyt öld meg, ahhoz elég sokat kell logikázni(végigjátszás nélkül meg főleg), legalábbis ahogy haladsz a játékban, egyre nehezebb lesz az ember dolga. Például van egy pálya ahol a célszemély házában valami gyerekzsúr van, és betudsz öltözni bohócnak(
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát. -
MrBrooks
tag
Jöjjön csak, jöjjön. Az első rész korszakalkotó volt. Imádtuk haverral tolni, és a Gellért hoteles pálya... Óóóószöm! Mindegyik része jó volt, de az 1-es és a Blood money mindent vitt!
-
Inv1sus
addikt
Én pont most játszom végig a hitman részeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Én meg az elsőt vagy 5x, a másodikat 2x, a harmadikat egyszer a negyediket 3x!

Az első rész ma már picit kopottas, de számomra egy olyan hangulata van amit kénytelen vagyok időről időre újra átélni!
Egyetlen hátránya, hogy nem lehet menteni menet közben.Mivel mindegyik rész nagyon bejön, kedvenc sorozatom, így simán jöhet még belőle!
-
Gude
senior tag
Biztos így van ha ennyien szeretik,de mindig volt amit szívesebben kipróbáltam.

-
Gude
senior tag
Nálam kimaradtak a hitmenek.Talán majd erre rápróbálok

-
wikings2
őstag
Na ez is ott lesz a polcon azt hiszem.

-
Akos96
senior tag
Remélem, hasonló lesz, mint a Blood Money, szerintem az a legjobban eltalált rész.

-
bigadam94
tag
Jöjjön csak, jöjjön..

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)