- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cos
senior tag
Van már valakinek ilyen kis kedves zenegépe ?
-
twollah
nagyúr
Vegre kezdenek kijonni a 256Mbytenal nagyobb tarolokapacitassal rendelkezo lejatszok.
Az 1Gbyteos verzionak eleg kedvezo az ara.
Kivancsi vagyok, hogy mire hozzank erkezi mennyit fognak elkerni erte. -
polika
senior tag
ezek a flash kártyák kb 1000-szer írhatók újra, hogy a francba van ez? pl mi van egy fat particióval ami minden egyes új szám felmásolásakor esetlegesen válltozik? olvastam hogy kifejlesztettek vmi uj filerencert is pont flashre hogy ne ugyanott irkálja a ''fat'' informaciót de ezekben biztos nem így van. Nem tudja vki pl hogy egy secure digital kártya is ilyen csak 1000x újraírható vagy az tovább tart? mert a gyártó azt írta hogy élettartam garancia van rá, viszont pl ilyen sd kártyám van a digi fényképezőmbe és mondjuk már jópárszor telefényképeztem..van vkinek ezzel tapasztalata esetleg vmi jó linkje?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest