Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Jim Tonic #20 üzenetére
ja
de figyu már, nekem szimpatikus a zalman, van is pár kütyüm tőlük, de nem igazán értem miért veszed személyes sértésnek hogy azt mondom, hogy vannak sokkal jobbak is víz ügyben mint a zalman. szóval ezeket a lesajnáló láttál már vízrendszert észosztást mellőzzük már, gyerekes..
ez bizony puszta tény. az aquacomputer amióta létezik ezzel foglalkozik, látszik is, van egy pár szabadalmuk és a rendszereken illetve a komponenseken is, hogy absz cúcs és éllovasok. olvasd végig az oldalt, érdemes, magad is látni fogod, hogy zalman ide vagy oda, vízhűtésben más a király. nem csak proci meg csipszethűtőt tudnak. olyan öndiagnosztikai rendszerük van, hogy ihajj...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
tisztában vagyok vele hogy passzív a tartály, de azon is van még mit kalapálni, azt meg rühellem amikor alapvető és logikus gondolatokat, öteleket nem visznek bele egy termékbe, majd inkább másfél év múlva egy következő verzióba.
két darab 12 centis venti 1200 rpm-en, ha a párnád nem a pc mellett van, nem hallod
de én most nem is a zalman tornyára gondoltam, hanem a belső finom alkatrészekre.
az aqua cuccai mellett a zalman dolgai egyszerűen őskövületek, ez a gyorsbilincses cuccuk meg maga a vicc. szóval az ára absz nem indokolt.
de tény hogy nagyon csini egy ilyen torony. azt mondjuk nem tudom hova férne nálam, inkább egy készre épített nagytorony az auqától mindennel kompletten, ott legalább látom, hogy mire adok ki egy rakat pénzt -
HERR Z
veterán
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
Innovának is van passzív radiátorja, ha ahoz hozzáveszi a blokkokat akkor lehet árban fölötte lesz a Zalmannak de tudásra is...
Amúgy meg lehet csináltatni 20-25k-ért olyan radiátort ami garantáltan elvisz bármit passzívan..ahoz meg akár Hunfrost blokkok...és hopp 50k-ból megvan minden..vagy még annnyi se kell -
Integra
titán
válasz
Jim Tonic #13 üzenetére
kukkants itt szét vízhűtés ügyben
Bővebben: link
szóval elég gyerekcipőben van a zalman vízhűtés témában még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged