Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Kedvenc procigyártóm. Nem is értem, hogy a többi mit akar egyáltalán. A tesómnak nem rég vettem egy viás notit és odáig van meg vissza. Sőt, alig akartam neki odaadni.
-
Ste
addikt
a premiumnak mennyivel nagyobb a követelménye?
minden vágyam régóta egy epia, remélem egyszer ki tudom probálni -
@aMoRF
tag
Úgy látszik nem sokan érdeklődne ez iránt.... De legalább én lettem az első hozzászoló...
na ilyen se volt még.... -
@aMoRF
tag
Ez akkor az Eden családot viszi tovább.... Kicsi energiatakarékos és remélhetőleg olcsó full integrált alaplapok várhatók a VIA-tól...? alig várom....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest