Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Egyébként mi értelme annak hogy bizonyos file-okat nem enged átküldeni? Hadd döntsem már el én, hogy az adott dolog veszéles-e amit küldeni akarok. A fogadásnál meg szintén dönthessem el, hogy letöltöm-e az adott attachment-et, ne akarjon a gmail okosabb lenni nálam. Vagy legalább legyen kikapcsolható ez a feaure. Szerintem.
Petya -
Winner_hun
félisten
Kicsit több, mint egy éves a cikk, véletlen találtam rá valami keresés által és azért hoztam fel. Akkor az volt benne, hogy lehet exe-t küldeni de még most sem lehet
Azért ennyire ne siessék el a dolgot, -
Thrawn
félisten
-
ftc
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha nem engedi átküldeni..le a kterjesztést levélbe leirni mit kell a pont után irnia és kész...nem kell többet szórakozni vele... -
tkazmer
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valószínűleg a jövőben ahhoz is érteni fog, mondjuk kitömöríti(ha jelszóval véded, akkor meg kéri a jelszót), és úgy nézi át.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom, még nem ért hozzá.
-
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, valóban nem engedi, sőt a zip file-oket is kitömöríti, és ellenőrzi.
Petya -
Winner_hun
félisten
Nem tudom, hogy ennyi idő alatt mit csináltak, de a nod szerint vírusmentes exe-t nem tudtam elküldeni, még tömörítve sem, csak ha az exe kiterjesztést átneveztem

-
Pompi
nagyúr
''az felettébb valószínűtlen, hogy a Google házon belül fejleszetette volna ki a vírusvédelmi megoldást''
Nem is olyan régen még az is elég valószinűtlen volt, hogy levelező szolgáltatást indítanak, vagy az, hogy világtérképet, vagy az, hogy online könyvtárat, hogy beszállnak az űrkutatásba. Szóval akár lassan saját víruskeresőjük is lehet... -
Shim
őstag
és ez mégis mikor fog bekövetkezni? az előbb akartam küldeni egy exe-t és olyan szép illegal attachment hibát kaptam, mint annak a rendje...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért ennyire ne siessék el a dolgot,
Vagy rar-ral becsomagolva.
Az meg milyen dolog lenne már? Azért van egy tömörített állományon jelszó, mert nem akarjuk, hogy akárki belenézzen, miért pont a Gmail-nak engednénk meg