Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Szeritnem pont hogy 3D gyorsítóként átverés forgalmazni, úgyhogy részemről üde színfolt ilyen kreatív marketinget látni. Gratula Albatron! ;)
-
tomesto
aktív tag
Hmm elég fura név ez a blue ray decoder card...
Kicsit marketing szagú a dolog ráadásul low profile...
Minden estre netezgetős videózgatós mini pcbe jó lehet ez a kari...
P.S.rysis alatt max alulról szagolná a füvet
(No ez gonosz volt...
)
Leszállhatnának már a gyártók erről a gyenge karikról...meg ezekről a szar reklámokról...sokkal jobban vinnék ha valami erő is meglakozna benne reális áron... -
Ste
addikt
Ati termékek mikor lesznek Hd DVD Decoder kártya néven?
-
Emosz
tag
Nem-nem kedves Szab.tam
Igazándiból 2 előnye is van:látom a pedálokat és van a ventibe egy plusz piros led,így látom mikor dolgozik a hdd....Igen,tudom,most jön az, hogy a ház elején is van piros led,ez igaz is csak nem látom...Én szeretek pontos visszajelzést kapni mindenről! -
szab.tam
nagyúr
''mert van egy pici plusz funkciója''
sötétben is látni, ha elfüstöl a proci...
''...special gamer edition''
évekkel ezelőtt beleszaladtam egy fx5200 ''magic''-be én azt hittem, hogy ez egy pluszt jelent, de mint kiderült ez volt a butított verzió, ahol engem varázsoltak el az etető marketing szöveggel... -
Emosz
tag
Nem rossz a marketingszöveg de valahogy mégis egyenesebb mintha rányomnák,hogy ''special gamer edition''
Az albatron kapott nálam egy piros pontot ezért
Szab.tam:énis beraktam egy ilyen világitós ventit a házba mert van egy pici plusz funkciója ami pont jól jön másrészt le kellett cserélnem a régi hátsó ventit mert tiszta turbina volt már
[Szerkesztve] -
dchard
veterán
Csa az előzőekben szólókkel tudok egyet érteni.
A Blu-Ray lemezeknél két féle kódolás elterjedt: az mpeg2hd és a vc-1 (mivel nincs igazán megfelelő avc masterelésre alkalmas program/enkóder).
És mivel a HD-DVD-knél és a Blu-Ray lemezek jelentős részénél is a VC-1 van többségben, így az nvidia ezt csúnyán elbukta az egész szériával.
Bár még mindig azt tudom mondani, hogy ha valaki a HD lejátszást akar gyorsítani, vegye meg a lapjához kapható legolcsóbb kétmagos procit, aztán húzzon rajta egy keveset és voila: nem csak a HD-DVD és a BLu-Ray által támogatott összes kodekkel készült filmet fogja vinni akadás nélkül, de a túlnyomó többségében x264-gyel kódolt HDrip-eket is.
Én éppen most veszek egy s939-es 3800+-os X2-t 16 bruttóért, és ez már önmagában is fogja vinni az összeset probléma nélkül, húzás nélkül 1 giga ddr1-gyel.
Csak ezt tudom javasolni mindenkinek.
Dchard -
o0tomy0o
tag
Nekiállhatok én is segget nyalni, de pl kifejezetten szar játékokhoz egyszerű fizikai számításokat végző kártyáról is hallottam már... ez sem lenne kevésbé nevetséges cucc nála...
-
tompi03
csendes tag
válasz
masterful87 #24 üzenetére
és ezt majd szoftveresen lehet majd változtatni??
[Szerkesztve] -
tompi03
csendes tag
Nekem 8800GTX HC-van és ebben van Purevideo HD cucc??
vagy csak a kisebb tipusoknál van??
mert azért ez így szívás lenne! a legnagyobb teljesítményű és nem lenne benne? -
Dr. Romano
veterán
LoL!
Azt hittem hogy valamiféle célhardverről van szó, nem pedig ilyen ''muszáj valahogy eladni a terméket'' marketingről.
A következő kártya neve lehetne mondjuk: Windows Vista Aero Booster vagy valami hasonló ''menő'' dolog... -
masterful87
senior tag
Albatronék feltalálták a spanyol viaszt
Ha már csak marketingről szól, akkor jobban jártak volna a 8300/8400-zal...
Lehet a marketinges se volt éppen a helyzet magaslatán, kezébe nyomták a specifikációit, meglátta Blue Ray encoding, és már kész is volt a terv -
Csapi007
veterán
Hello
Micsoda parasztvakítás. -
-zolee-
tag
Ez azért elég gonosz volt de teljesen betalált.
Deviszont az a helyzet hogy szánalmas, hogy már azt sem merték ráírni 3D card, ráadásul a szokásos marketingszöveg is lemaradt:
- Blazing 3D performance meg DX10 meg a többi rizsa. A legvicesebb az egészben, hogy nem is ez a legjobb megoldás mert a HD2400/2600 karik jobbak a HD videók lejátszásában. -
Cicero
őstag
albatron. hm. ez a névválasztás is elég szerencsétlen, bár így a paraszt is érti. az meg hogy ventilátort is pakolnak rá nc
Ez a kártya tényleg irodai/multimédiás gépbe való > irodai gép teljesen passzív legyen, max a tápban egy ventilátor. multimédiás gépnek meg még mindig nem látom értelmét, de ha már az, akkor se akarom a ventik susogását hallani.
[Szerkesztve] -
juliabrilke
veterán
Nagyon gonooooosz!
A marketingesek azért jól kitalálták. -
WonderCSabo
félisten
Ügyes marketing, vagy átverés? Sztem hozzáértőknek az első, míg a nem annyira hozzáértőknek a második...
-
Komplikato
veterán
Jut eszembe a ''rendes'' driverekről, nem azért nincs VC-1 és H264 támogatás a kártyáknál, mert a DRM és HDCP eleve csak Vista Home Premiumtól felfelé elérhető? Tehát se XP-ben, se Vista Home Basicben nem?
Mert végül is meglehet csinálni a driverben, de akkor is csak kisfelbontásban lehetne nézni. Vagy hülyeséget irok? -
Khaal
őstag
DX10-hez úgyis kevés a kártya, dx9-re kapsz jobbat olcsóbban, ezek a kártyák erre jók, leváltani az integrált cuccot, segíteni a HD lejátszást. Mondjuk erre a célra elég lett volna egy 8300/8400-as is passzív hűtéssel.
Ebben a kategóriában meg egyébként inkább HD2400, persze ha már lesznek kiforott driverek is amit mindent tudnak -
-
Armando_19
őstag
Hát ez elég nagy oltás..Ha ettől tényleg jobban el lehet adni..
-
válasz
Komplikato #7 üzenetére
ez eddig se volt kérdéses, a kis 2400PRO a nyerő, főleg, h az árakat is +nézzük
-
Komplikato
veterán
Üssetek, de a VC-1 miatt ebben a szegmensben a HD2400 ütősebb lenne. Másrészt a videogyorsítás normálisan lejátszásnál ér valamit, a felvételnél többet ér egy bika proci, vagy egy HW enkóder kártyesz.
Aki meg meg tud venni egy sima BD olvasót (íróra nem is merek gondolni), az vakószinüleg nem egy 50-60K-s Tacskó Gazdaságos gépbe szerelteti be, és van pénze jó procira, nem? -
Igen, már csak normális driverek kellenének mindkét gyártótól, h simán menjen a VC-1+h.624 gyorsítás...
Notiban különösen jól jönne, már elgondoltam, h notit vennék vmelyik új VGA-val szerelve, és mellé valami HD-képes +jelenítőt. Végre másra is használják a GPU-t, és nem csak a helyet foglalja, amikor nem játszik az ember
#2: jah, beteszed egy GTX mellé. Amúgy ez VGA, rendes vga/DVI kimenettel + látok még rajt vmit, amiról nem tudtam +állapítani 1sőre micsoda, valszleg TV-out
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Ha jól értem akkor ez minden feladatot el tud látni, azaz egy sima videókártya? Vagy egy normál videókártya mellé berakva egy másik PCI-E aljzatba, és ezen csak az LCD TV lenne?
-
azbest
félisten
Jó ötlet, hogy nem a 3d gyorsító rizsát erőltetik. Ez a kártya tényleg irodai/multimédiás gépbe való
Bár ha jól értettem a szomszéd radeon tesztet akkor abban a kis radeon jobb talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest