- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
válasz
Coyote2000 #7 üzenetére
kezelhetőség?? Az első (és egyben utolsó
) motorolaj mobilomban fél napba telt mire megtaláltam hol tudom az órát beállítani...akkor is csak azért vettem ilyet, mert gyorsan kellett teló, mert elhagytam a nokiámat, aztán gyorsan túl is adtam rajta, inkább nyomultam 3310el..
[Szerkesztve] -
Beantech
aktív tag
válasz
Coyote2000 #7 üzenetére
''Motorolának, mert nem sok jó telójuk van mostanában,''--->ezt irtam
ezen nem azt értem hogy nincs jó telójuk, történetesen én is a Z6, E6, E2-féle telefonokra céloztam mert azok nagyon bejönnek, volt Motorola E398-am és az egy csodaolyan szinten lehet buherálni mint semmilyen más gyártó telefonját, és ez nagyon nagy elönye a Motoknak szerintem, az emberek többségének télleg elegendő de nekem nem
én nekem történetesen nem jönnek be ezek a vékony telefonok, de arra értem hogy a Moto nem mutatott be semmi ''újat'' a pengekorszak óta, és nekem ez nem tetszik
Én egy szóval nem mondtam hogy nem csinál szar telcsiket, csak nekem nem jönnek be a mostani trendnek megfelelő modellek, ha lenne magyarországon normálisan e2, vagy e6 tuti olyanom lenne, de a jó telcsiket sose hozza be kis hazánkba a Moto, remélem a Z8-al kivételt tesz és lesz nálunk is, mert abban télleg van új dolog
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Coyote2000 #7 üzenetére
barátnőm is penge motot (v3i) használ, szidja is mint a bokrot, hogy mekkora fos... de nem akarja lecserélni, mert neki amire kell arra megfelel
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest