- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem kell feltétlenül milliárdos üzletekkel foglalkozó emberekre asszociálni a subnotebookokról (a példád ettől még jó, nem vitatkozok vele, csak kiegészítem). Ez a Toshiba történetesen igen drága, de vannak abszolút elérhető árú gépek is, pl. egy X40 nettó 300e-ért nem mondható drágának, normál méretű notebook is nagyságrendileg ennyibe kerül, ha jó minőségű. A kicsi mellé pluszban venni kell még optikai meghajtót, és ugyanott van vele az ember, mert a teljesítménye valamivel kisebb ugyan, de átlagos felhasználásra bőven elég. A subnotebook mint olyan szerintem ma már nem luxuskategória.
-
WN31RD
addikt
A RAM szinte biztosan bővíthető, azaz kicserélhetőek a modulok, ha esetleg valakinek kevés lenne az 512 MB.
Kár, hogy 1.8 colos vinyóból egyelőre csak lassú 4200 rpm-es van, de általános felhasználáshoz szerintem még éppen elfogadható teljesítményt nyújtanak ezek is.
Egyébként tényleg viszonylag drága jószág ez, egy hasonló tudású X41-et lényegesen olcsóbban vesztegetnek, bár én akkor is az X41-et választanám, ha ugyanannyiba kerülnének. -
Club
őstag
Én próbáltam már szerkeszteni komolyabb képet és a 3.2-es Prescott-ot is megizzasztotta.
Akkor egy iylen meg elég mindenre?
Hát, lehet hogy nem értesz, de én meg azt nem értem, minek nagyon drágán, nagyon gyengét venni.
Csak mert van 500g különbség?
Na én meg ezeket az embereket nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest