- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
OFF
szegény tesóm nagy oldman hívő volt majd feljött pestre. és elment a boltjába.Na az volt az igazi pofára esés.
on -
Joz76
tag
válasz
Hmmm, nekem is volt olyanom, sőt 5db-ot próbáltam ki, és 3 a gyári hűtővel zárt házban simán ment 2.4-en, míg a maradék 2 csak jobb hűtéssel ment, de ment 2.4-en. Most meg egy 2A-t használok 3.2-ön október óta, s csak nem akar meghalni az istennek se :D
Szóval azért nem egy lehetetlen dolog ez a tuning, bár abban viszont egyet értek, hogy egy R9700-at jelenleg felesleges tuningolni. Majd jövőre, vagy azután, miko már kezd kevés lenni az akkori szoftvereknek.
Joz -
Ploszi
senior tag
válasz
hát a tuning nem feltétlenül erről szól, szerintem épp arról, hogy megveszek egy közép- vagy alacsony árfekvésű cuccot, és megpróbálok belőle felső kategóriát csinálni (és azért az R9500 tuningnál elég jól látható eredményeket lehet elérni, nem csak a benchmarkokban). akinek meg sok pénze van, nem fog azzal geccsolni, hogy megkeresse a kívánt szériát, majd napokat próbálkozzon, hogy menjen rendesen. akikről meg te írsz, japán csókák, stb. szerintem nem újgazdagok, egyszerűen rá vannak kattanva a témára :) szerinted újgazdag kisfiu hazamegy és folyékony nitrogénnel tuningolja a prociját? :DDD inkább meveteti apucivan a 3.06-os P4est és megy hőzöngeni a suliba :DD
-
Ploszi
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
nem értek veled egyet, lehet hogy kezdteben igen, de a tuninggal való bajlódást kevesen vállalják az újgazdagok :(
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest