- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
OFF
szegény tesóm nagy oldman hívő volt majd feljött pestre. és elment a boltjába.Na az volt az igazi pofára esés.
on -
Joz76
tag
válasz
Hmmm, nekem is volt olyanom, sőt 5db-ot próbáltam ki, és 3 a gyári hűtővel zárt házban simán ment 2.4-en, míg a maradék 2 csak jobb hűtéssel ment, de ment 2.4-en. Most meg egy 2A-t használok 3.2-ön október óta, s csak nem akar meghalni az istennek se :D
Szóval azért nem egy lehetetlen dolog ez a tuning, bár abban viszont egyet értek, hogy egy R9700-at jelenleg felesleges tuningolni. Majd jövőre, vagy azután, miko már kezd kevés lenni az akkori szoftvereknek.
Joz -
Ploszi
senior tag
válasz
hát a tuning nem feltétlenül erről szól, szerintem épp arról, hogy megveszek egy közép- vagy alacsony árfekvésű cuccot, és megpróbálok belőle felső kategóriát csinálni (és azért az R9500 tuningnál elég jól látható eredményeket lehet elérni, nem csak a benchmarkokban). akinek meg sok pénze van, nem fog azzal geccsolni, hogy megkeresse a kívánt szériát, majd napokat próbálkozzon, hogy menjen rendesen. akikről meg te írsz, japán csókák, stb. szerintem nem újgazdagok, egyszerűen rá vannak kattanva a témára :) szerinted újgazdag kisfiu hazamegy és folyékony nitrogénnel tuningolja a prociját? :DDD inkább meveteti apucivan a 3.06-os P4est és megy hőzöngeni a suliba :DD
-
Ploszi
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
nem értek veled egyet, lehet hogy kezdteben igen, de a tuninggal való bajlódást kevesen vállalják az újgazdagok :(
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest