- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
janpotocki #8 üzenetére
Mikor árultam ezeket a házakat, már akkor se láttam túl sok hasznát ennek a kürtőnek...
-
Incognito
senior tag
válasz
janpotocki #3 üzenetére
Lenyomoztam, és a proci fölött a régi (nem mondom hogy jól bevált) cső található, de szerintem erre semmiféle ventit nem lehet szerelni. Szerintem ez ugyan olyan, mint az elöző szériákon volt (azaz egy cső részegecselve az oldallapra). Nem értem, hogy miért ezt eröltetik, ahány alaplap annyiféle procifoglalatpozició. Inkább valami flexibilis csövet szerelnének rá...
-
Incognito
senior tag
''a processzor fölött kürtő található – opcionális 12 cm-es ventilátorral''
Nekem ez 8cm-esnek látszik...
''A szokásos csatlakozók (USB, FireWire, audio) mellett a tetőn egy SATA port is elérhető''
Remélem tápot is raktak mellé, vagy ez nem a hdd-knek lett kitéve?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest