- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Na ez 2* ment el....
Valami olyasmivel is találkoztam már, hogy az iceQ/AC silencer hűtések problémája abban rejlik, hogy a zárt házból a magasab nyomású levegőt nehezebb kitereleni, ezért is szakíthatott az AC ezzel a megoldással?(remélem nem írtam nagy marhaságot)
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
válasz
Komplikato #31 üzenetére
Mivel AGP-s alaplapokat már igazán nem gyártanak ezért evidens, hogy high end VGA-kat sem fognak kihozni ezzel a csatolófelülettel. A Gf7600/X16**-X1950 pedig a középkategória gerincét képezik, amik köztudottan a felhasználók nagyobb hányadát érintik, ezért nem értem miért kell belekeverni a 8800-as szériát ami már egy más dimenzió. Aki megteheti hogy Gef 8800GTX-et vásárol vszínűleg nincsenek anyagi problémái, nem okoz problémát számára a platformváltás...
Hogy érdemben is hozzászóljak a témához, Én is örülök annak hogy egyre több gyártó hozza ki saját x-1950pro-ját.
Ezek az iceQ hűtők nem hajlamosak behangosodni? Ha jól tudom az Artic cooling-tól származik, mégis az AC honlapján nem találtam csak ATi silerencer rev 5-öt ami X-800,850 szériára való, és az Accelero X2- jelölték meg az x-1*** szériához. Melyik a hatékonyabb hűtés: a hézból kifelé fújó iceQ vagy az X2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest