- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Deathcourier
aktív tag
Ha valaki tud új híreket cikkhez kapcsolódóan ( [L]http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=10&id=8117[/L] ) vagyis WinXp Prof x64-ről akkor közzé tehetné ide.
thx
[Szerkesztve] -
Phobos
aktív tag
Felhívtam a Microsoftot, de nekik nem volt arról információjuk, hogy ingyenesen ki lehene cserélni a 32 biteseket 64 bitesre....
Tudna valaki ebben nekem segíteni.. ? -
eddie303
őstag
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az A64-el rendelkezõ nagyurak meddig fognak még a megjelenés után WinXP 32-bit editiont használni. Mer ma is hányan használnak Win98SE-t?
-
twollah
nagyúr
Micsoda talalekonysagrol adott tanubizonysagot az M$ a nevvaltoztatasnal.
-
Keitaro
addikt
Legalább csak 1 vírus van rá jelenleg... bár igazán megpusztulhatna akinek nincs jobb dolga.
Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest