- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
guest
veterán
hmmm, igazad lehet:) kipróbáltam win-es driverral 1240-en és felállt a windows teljesen. De később egy újabb reset után megint gondok voltak. Valami úgy elállítódott, hogy vissza sem tudtam állítani. Most épp új vinyót vettem, arra feltettem a wint ést ezt már nincs kedvem elxarni, úgyhogy marad az 1120MHz.
gadka -
guest
veterán
Hideg indítás után először akkor jelentkezhet a probléma, amikor a Windows indul. De ha ezután meleg indítással probálkozunk, akkor már boot-olásnál is felléphet. Nagyon valószínű, hogy a Te rendszereddel is ez a probléma.
Még valami. Minthogy a SiS IDE driver ilyen sz*r, ezért az alaplapi CD setupja általában nem is teszi fel magától. Sőt, a default Windows-os IDE drivert sem teszi fel (hiszen úgymond a Windows installkor úgy is felkerült), ezért ha netalán már van egy installált Windows a HDD-nken, amely egy másik chipset-es (pl. VIA) alaplapra volt előzőleg installálva, akkor az oprendszerben a korábbi (pl. VIA) driver marad az aktív. Általában ez nem hiúsítja meg a működést, de a sebesség a töredékére eshet vissza.
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest