- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
A Hyper Threading elavulásáról szerintem értesítsd az Intelt, mert úgy hallom véletlenül beletették a 2008-ban megjelenő Nehalembe! (A C2D-be pedig azért nem, mert baromira kapkodtak a tervezéssel) Ami pedig az ATI-t illeti, az AMD-vel költségeket csökkent, így elméletileg olcsóbban szállíthat, illetve a belinkelt cikk nem szól a konzolos GPU-król, ahol az ATI az X-el és a Wii-vel 2:1-re vezet az amúgy is bukásra álló nVidiás PS3-al szenben.
-
aquark
tag
HT 1 vagy 3 GHz? szerintem az 1 GHz-et sem fogja kihasználni a proci! És ha már a HT-nél tartunk, akkor legyen inkább Hyper Threading, mivel én már baromira remélem hogy lessznek végre igazi többszálas progik, amik végre kihasználják ezt a több éve bevezetett technológiát. (király MI, fizika, stb, talán 2008-ban az Alan Wake?) Szóval ezt is licencelhetné az AMD. A Geforce 8800GTX-tesztben azt írják, hogy a C2D 2,66GHz-en kihajtja a karit, de ne feledjük, hogy ez egy kétmagos proci, szóval úgy hajtja ki, hogy csak a teljesítménének a felét használja! A DX10-es rendszerek pedig már a fizika számítását is leveszik a proci válláról, ugyhogy a procik szerepe tovább fog csökkenni. (és ezáltal a sávszélesség igény is.) Nem véletlen, hogy az AMD megvette az ATI-t, szerintem nagyon jó üzletet csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged