- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Cane:A peliternek egyenáram kell nem?
Most jó mert megvan a kira tápom de most cseréljem le mert az s-ata-s vinyóknak máshonnan kell áram...
Menjenek a picsába... -
Ra3
őstag
én örülök annak hogy egy több minőségi táp jelenik meg nálunk is, ezzel valószinüleg csökkenni fog a ''leégett a gépem a szar táp miatt'' és hasonló topicok száma is, meg a tápok ára is :)
-
twollah
nagyúr
Milyen konfighoz kellhet 520Wattos tap?
-
minek rá ez a kapcsoló? miértnem hőérzékelős azt csá? miért tuggyam én hogy milyen hangos legyen? 1értelmű hogy akkor mindíg a low-on fog menni nem, aztán majd 2 év múlva leég? vagy majd véletlenül (ugyanis rossz helyre nyúltál) átkapcsolod a 230-at 110-re? jó kis kérdések mi? sebszab. kapcsoló = vakítás
-
PrinczA
őstag
Csak birja ellatni az alaplap a vinyokat arammal. Mintha lett volna regen ilyen gond a ventikkel.
-
Male
nagyúr
Hát az egy komoly átalakító volt, gyakorlatilag a csatlakozó formája volt csak más (szélesebb), ha jól láttam. Mintha 5 eres kábelt lehetne bekötni vele, de az átalakító csak négyet kötött be belőle.
A cimkézéshez: nagyon Enermax/Zalman kinézete van, majd az árból kiderül, hogy mi. -
zsoltee10
addikt
Vajon mennyibe kerülhetnek? a 420-as már bőven elég sztem. :) Milyen belső van ezekben a tápokban? Gondolom a Globalwin is címkéz, vagy nem? Sata vinyókhoz milyen tápátalakító kellet idáig? :)
-
engem lehet érdekelne a dolog... 520 watt. ammá komoly.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest