- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Cane:A peliternek egyenáram kell nem?
Most jó mert megvan a kira tápom de most cseréljem le mert az s-ata-s vinyóknak máshonnan kell áram...
Menjenek a picsába... -
Ra3
őstag
én örülök annak hogy egy több minőségi táp jelenik meg nálunk is, ezzel valószinüleg csökkenni fog a ''leégett a gépem a szar táp miatt'' és hasonló topicok száma is, meg a tápok ára is :)
-
twollah
nagyúr
Milyen konfighoz kellhet 520Wattos tap?
-
minek rá ez a kapcsoló? miértnem hőérzékelős azt csá? miért tuggyam én hogy milyen hangos legyen? 1értelmű hogy akkor mindíg a low-on fog menni nem, aztán majd 2 év múlva leég? vagy majd véletlenül (ugyanis rossz helyre nyúltál) átkapcsolod a 230-at 110-re? jó kis kérdések mi? sebszab. kapcsoló = vakítás
-
PrinczA
őstag
Csak birja ellatni az alaplap a vinyokat arammal. Mintha lett volna regen ilyen gond a ventikkel.
-
Male
nagyúr
Hát az egy komoly átalakító volt, gyakorlatilag a csatlakozó formája volt csak más (szélesebb), ha jól láttam. Mintha 5 eres kábelt lehetne bekötni vele, de az átalakító csak négyet kötött be belőle.
A cimkézéshez: nagyon Enermax/Zalman kinézete van, majd az árból kiderül, hogy mi. -
zsoltee10
addikt
Vajon mennyibe kerülhetnek? a 420-as már bőven elég sztem. :) Milyen belső van ezekben a tápokban? Gondolom a Globalwin is címkéz, vagy nem? Sata vinyókhoz milyen tápátalakító kellet idáig? :)
-
engem lehet érdekelne a dolog... 520 watt. ammá komoly.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest