Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz VaniliásRönk #14 üzenetére

általában az intel jelenti a pc-t még ma is, ha valaki semennyire sincs otthon. márpedig magyarországon általában a legalkalmatlanabbaknak van a legtöbb beleszólásuk mindenbe. meg sokszor ott meg az alaplap drágább. bár mostanában nem figyelem az árakat.

törölt tag

válasz Benőke #9 üzenetére

gyöngyszemek:
    >Irodai gépnek sem tennék egy ilyen lebutított gépet.<
    mit futtattok hát rajta? meg akkor gondolom hómjúzernek sem elég. csak azt áruld már el konkrétan, OOo, firefox, levelezőprogramhoz miért kevés... az integrált cucc besegít a audioviz tartalmaknak
    mi nem fut el rajta akkor hát akkor szerinted, ami miatt száműzni kéne a piacról?
    >A celeront nem tudom honann szedted, olyat céghez nem vennék. Nem éri meg az árát egyszerűen.<
    aham. mert csak cirka 6-7e pézzel óccsóbb. 2,8-as cerka pl. egy iskolában, közintézményben vagy bárhova !átlagos! irodai felhasználás mellett tökéletesen elég. márpedig én kevés olyan céggel találkoztam, ahol csak úgy dobálnak ki ikszer 10-15-20 ezer forintokat (mert alaplappal, vga-val és procival együtt már kb. ennyit spórolhatnak egy ilyen cuccon) és ha ebből többet veszel, többet spórolsz.
    nem voltál véletlenül az óvodai kakaóbiztos gépeknél szaktanácsadó???

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák