Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
''automatikusan 16-ről 1-re csökkenti.''
16-ról -
JulWCZar
senior tag
Nalam meg a legelso Mobilty Radeon van, de nagyon jol viszi pl.: a Dungeon Keeper 1-et D3D patchel.
Joez
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek rá mennyivel lesz gyorsabb mint az X700!? Annyiból viszont jó lenne ha ez minél előbb ide érne hozzánk , hogy hátha egy kicsit lejjebb nyomja az X600 illetve X700-s notik árát!
-
Terminus_
aktív tag
Osztom a véleményeteket, nekem sem kell nagy VGA a noteszembe (igaz nekem az asztalimba sincs rá szűkség).
Egyébként, bár nem átfogó, de némi támpontot adó mobil VGA teljesítmény adatgyűjtés már van a ph-n: [link] -
orbano
félisten
Nekem félig DTR, félig hordozható gép, így örülnék egy ilyennek. NEm mint ha lenne pénzem a mostani x600-as notit lecserélni. De egy tesztre kíváncsi lennék.
Arra is kíváncis lennék, hogy fejlettebb energiagazdálkodást mikor vezetnek be. Mondjuk a futószalagok, memóriák kikapcsolását a feszültség- és órajelcsökkentésen kívül -
erdoke
titán
Én már nem tudom reálisan elhelyezni ezt és a többi új mobil megoldást a többi között teljesítményben.
Valaki bütykölhetne már eg yátfogó mobil VGA tesztet a most kapható cuccokkal.
Nem mintha a notimban hiányolnék valami erősebbet az integrált Intel vezérlőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest