Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
Mobilarena témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
De milyen jól nézneki ki
jó kis parasztvakító!!! Bár tény, hogy egyedülálló a piacon!! nekem 667 es corsair-jaim vannak iceberg passzív hűtéssel úgy hogy azért kering körülötte a levegő és simán 50 fok körül mennek ha terhelve vannak 2V ot kapnak nem tudom ha így eltakarnám lehet 70 fok fölé menne, kiváncsi lennék akkor ezekre. főleg 30 fokos lakásba 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó kis parasztvakító!!! Bár tény, hogy egyedülálló a piacon!! nekem 667 es corsair-jaim vannak iceberg passzív hűtéssel úgy hogy azért kering körülötte a levegő és simán 50 fok körül mennek ha terhelve vannak 2V ot kapnak nem tudom ha így eltakarnám lehet 70 fok fölé menne, kiváncsi lennék akkor ezekre. főleg 30 fokos lakásba