Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én azt találtam ki, h. feltöltősre változtatom a T-Comos telefonunkat -Kontroll díjcsomag.
Kicsit sokallom a 10 e Ft tel.számlát, aminek majd' a fele a (nem lebeszélhető) havidíj, a többi pedig a néha szómenéses húgom ténykedésének eredménye.
Így nincs havidíj és ha elfogy a feltöltés, a vonal ugyan egyirányú, de a net megy. -
parandroid
félisten
''A kutatásból az is kiderül, hogy bár a vezetékes telefon a legrégebben használt technológia, penetrációját és szerepét a mobiltelefon és az internet ellátottsághoz képest alulértékeljük.''
Ahogy az előttem szóló is említette: azért, mert az egyetlen ok, hogy a vezetékes telefon nem indult gyors kihalásnak, a matáv gusztustalan és gyomorforgató árukapcsolása a beszéd alapú telefonos csomagok és az adsl telefónia között.
Alig várom a 3G-t... Remélem pár éven belül működni fog a mobil szélessáv, és bye-bye matáv.
p -
A sonda ipsos, as usual... simán vesztegeti az idejét marhaságokra

Kit éredekel a vezetékes telefónia? Lassan már csak az internet miatt tartják meg, ill. h avan olyan idősebb ember a családban aki idegenkedik a mobiltól, akkor miattuk v.mi minimum csomagot...
A többiről pedig megkérdezhettek volna bárkit, triviális h internetben siralmas a helyzet, mobilban meg elég jó... szvsz nem értem h mi értelme van ezeknek a kutatásoknak
Biztos nincs mire költeni a pénzt...
ui.: kíváncsi lennék rá h ezt ki rendelte meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest