- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Aktív témák
-
Fiery
veterán
-
X-COM
nagyúr
több crusoe-t használt embertől hallottam, hogy bíz lassú, míg berántja a word-t az is
-
rdi
veterán
Nem kéne inkább mobil telefonokba gyártaniuk procit ? :))
-
Power
senior tag
''Az a legnagyobb ''problema'', hogy a notebookok szep lassan atveszik az asztali gepek helyet. S igy a teljesitmeny hajszolas a notebookok teruleten is divatta valik -- mar varom, mikor jonnek ki nagy sorozatban az overclock lehetoseget is nyujto, vizhuteses, esetleg leveheto LCD-s notebookok.''
Ez nekem is szívfájdalmam.
10 évvel ezelőtt nem hittem volna, hogy 100W-os cpu-k ketyegnek majd egy asztali pc-ben. Agyrém. :(( -
Genialis
aktív tag
Honnan veszitek, hogy a Crusoe kis tejesítményű?
Nem sokkal lassabb egy azonos órajelű p3-nál, és csak 5 wattot eszik.
Amúgy technológialilag üti a centrinót, de abba olyan erő van beletéve (400-as fsb), hogy azzal a crusoe 100 Mhz-e nem tud mit kezdeni. -
Fiery
veterán
Az a legnagyobb ''problema'', hogy a notebookok szep lassan atveszik az asztali gepek helyet. S igy a teljesitmeny hajszolas a notebookok teruleten is divatta valik -- mar varom, mikor jonnek ki nagy sorozatban az overclock lehetoseget is nyujto, vizhuteses, esetleg leveheto LCD-s notebookok.
Sajnos a Crusoe alacsony teljesitmenye miatt a notebook piac nagy reszerol kiszorul... A VIA C3 es az Ultra Low Voltage Celeronok mellett az also szegmensben pedig elegge eselytelen :( Pedig en szurkolok nekik ezerrel.
Fiery -
twollah
nagyúr
Amikor megjelentek ezek a processzorok a piacon a szaksajtó ódákat zengett róla, hogy forradalmasítani fogja a CPU gyártás stb, stb, stb.
De sajnos a piac, és a PC gyártók máshogy gondolták ezt.
Nem mertek egy teljesen ismeretlen CPUba befektetni a járt utat járatlanért el ne hagyd el alapján.
Talán emiatt van ez az áldatlan állapot. -
nap
addikt
Matthew Perry felhagyott a szineszkedessel, hogy a Transmetat vezesse??? :D:D:D
Mostanaban nagyon a sokgigas procik fele mozdult el a notebook gyartas, ami nem feltetlenul egeszseges. Szerintem van az ilyen cuccoknak is van letjogosultsaga, de kezet fel, aki mostanaban latott crusoe procis laptopot! -
Krix
őstag
Centrino mellett nem sok esélye lesz. Pláne 2004-ben. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest