Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
nem szól róla a hír hogy mikrfon van-e benne, azaz kihangosítóként használható-e. mert ha igen akkor nekem kell egy ilyen.
ha az íróasztalomná ülök általába kihangosítva beszéek a mobiln, viszont csörgéskor mindg kapkodom elő.
ez a kis yamaha viszont itt figyelne az asztalmon, mikor az asztalnál ülök összekapcsolódna a mobilal, és ha hívásom van csak rácsapok a kocka tetején a gombra, és nem kapkodok a teló után. -
^Bundi^
őstag
de van, hogy elutaztok vhova..és nincs mindíg kéznél 1 nagy mp2 as hifi rendszer..
pl ez pont szar példa (mármint a készülék) egrészt ocsmány másrészt szar is így ránzésre nem várok tőle sokat..
én azt értékelném, ha vmi tényleg jominőségű 2.1;5.1..stb hangfalrendszer -t csinálnának meg így, de továbbmenve, hogy maguk a hangszorok is hasonló elven legyenek összekötve..
annak lenne értelme..elviszed a kis dobozokat..lerakod magad mellé a tengerparton este le a mobil -t és mehet a zene..az egészet ketten letuggyátok vinni a nyaralásra és akárhovácipelhető..
aztán hazaviszed és visszarakod...nem kell újrakábelezni..stb, csak átállítod, hogy onnantól kezdve a számgépről vegye a jelet ne a mobilról
rohadtul nem lenne nagyobb feladat 1 ilyen...
-
Pompi
nagyúr
Pl. utazáskor ideális. Egy másik, nem BT-s cucc topicjában már volt erről szó [link]
-
Jégkokó
veterán
Sose értettem, hogy mi értelme van az iyen dolgoknak.Már a walkmanre kötött hangfalaktól is a falra tudtam volna mászni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest