- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dwiki
senior tag
Mióta nem néztem be, látom megint megy a flame ezerrel, de hát ez már csak így van, maces hírek hallatán...
Jönnek az ''érvek'' mindkét oldalról...
''Sokkal felhasználóbarátabb.''
No viszont ez az amitől föláll a hátamon a szőr, és amiért erre a hozzászólásra reagálok...
Ez a dolog nem objektív, hanem teljesen szubjektív. Én használom minkét platformot, és számomra az Xp felhasználóbaráttabb, most nem ecsetelem miért (van ahol már megtettem)...
Tehát ha úgy írod ''Sokkal felhasználóbarátabb számomra'', nem szólok egy szót se...
De így általánosítani...
Ha meg arra gondolsz hogy egy számítógépet nem látott embert leültetünk Xp és OsX elé, és melyiket tanulja meg könnyebben, megint csak sántit, de most nem kezdem itt elemzgetni miért, mert elkezdtem de túl hosszú lenne...És nagyon off...
-
gliskard
senior tag
sajnos kishazánkban az ár meghatározó tényezô, és valószinüleg aránylag sokan fognak munkára ilyet venni, mint ahogyan látok iMac, eMac gépeket amiket dtp-re használnak anyagi kényszerböl és persze szopnak vele. A hasonlóan G4-es 1-1.2Ghz-es powerbook-on még ''kényelmesen'' eldolgozik az ember ha van elég ram ez erre a mütyürre is igaz.
Játékokkal kapcsolatban, amig nem lesz egy directX kompatibilis felület az OSX-hez addig szinte csak azokat fogják átteni amihez alapból van openGL támogatás. Jelenleg nem ez a tendencia. Persze ez a gép tényleg nem játékra készült, de igazán azt sem tudom hogy mire...
anno ''kénytelen'' voltam mac-en dolgozni (wfw3.11 nem volt alternativa) mert ugye ez volt a standard dtp platform. Jelenleg már csak az irodában dolgozom mac-en mert az OSX-re váltást már nem voltam hajlandó hw oldalról megtámogatni, akkor inkább az i386/XP. és nem bántam meg!
ujra telepitgetés az OSX-re is igaz ha minden ''uj és érdekes'' dolgot feltelepit az user. Ez nem oprendszer függö.
de hagyjuk, mert kezd olyan lenni a dolog a PC/MAC ''hivök'' kozött mint anno a C=64/Spectrum idökben. Személy szerint, nem vagyok hive a ''buta user''-nek, hosszu távon olyan mint az autósok körében megfigyelhetö változás, amikor egy kereket sem tudnak kicserélni és fogalmuk sincs melyik a hajtott kerék (láttam már bmw-n elöl hóláncot, és amikor szoltam azt mondta a tulaj hogy mindenki oda teszi...) persze ha sok a buta user akkor az bevételt jelent annak aki nem buta...
amugy egy freevo-val kiegészitett linux segitségével egész pofás média lejátszó lenne
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest