- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Igazság szerint a több modul stabil használata már nem a memória, hanem az alaplap gondja.
Egy cimbim most szívott. Asus P4B266-E lapjában kevés lett az 512MB-os samsung modul (266MHz). Mondtam neki, hogy az a biztos, ha két ugyanolyan modult vesz. Vett két infineon 512MB 400MHz-es modult. Ez a kettő megy is, de a három nem, mert mindegyik modul kétoldalas és a lap csak egyoldalas modulokból támogat 3db-ot. Nem voltam elég körültekintő sajnos. Mondjuk eladta nekem a régi modulját, így én jól jártam, csak nagyon sajnálom. Neki maximum az lett volna a megoldás, ha egy db 1GB-os modult vesz most, aztán vagy megy együtt a régivel vagy nem, és akkor vehetne másikat, ha lenne pénze.
Szóval általánosságban én arra gonoltam, hogy ez a kereső oldal csak az újonnan vásárolt cuccokat támogatja, pedig nekem az tűnne hasznosabbnak, ha lehetne memóriabővítést is ellenőrizni előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged