- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Én azt nem tudom hogyan lehet ezzel kárt okozni? Ráadásul 10 milliárdot. Lehet, hogy összeadták az áramszámlát ami egy ilyen levél kézbesítéséből és esetleges elolvasásából, törléséből adódik. Esetleg a reklámiparnak okoztak kárt, vagy a levéllelhez hozzácsapódott valami vírus is és az ilyenek leírtásáért kért összeget adták össze? Most hirtelen nem jut eszembe több. Én is még annó kis buta voltam és feliratkoztam mindenféle szexoldalra. Azt az emilcímet azóta már töröltem mert állandóan megelt és nem tudtam kiválogatni a sok szemét közül a korrekteket. Szerencsére már akkor volt annyi eszem hogy csináltam egy külön freemail-es címet. Szóval hogy a témánál maradjunk: miből jött össze az a 10 milliárd dollár?
Aktív témák
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest