- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
.:SzvData:. #22 üzenetére
usb?
-
rog
addikt
válasz
.:SzvData:. #20 üzenetére
nagyon ugy nez ki, hogy csak te..
meg a gyarto se vette eszre :) -
.:SzvData:.
tag
SIS 4evvaa....
én spec ''imádom'' amit a sis müvel chipset piacon.
számomra, aki mint mindenki ,szeretem a felsőbb kategóriás vasakat mindíg üdítő pillanat feltérképezni a SIS alternatíváit....és asszem minőségben sem lehet panasz a munkáikra....
a cikk képén csak én vettem észre hogy van ott SATA is 2db??? :F -
anulu
félisten
Jók ezek a SiS chipsetek? Én egy K7S5A-val próbálkoztam még jórégen és csak a szívásom volt vele...
-
WN31RD
addikt
Nagy kár, hogy egy ilyen olcsó alkatrész kispóroltak belőle... (Nem hiszem, hogy egy Highpoint/Promise/Silicon Image P-ATA vagy S-ATA vezérlő baromi drága lenne)
A kispénzű felhasználónak (HDD,DVD-ROM,CDRW,esetleg 1 mobilrack - ez nyugaton bőven ''kispénz'') is jól jöhet, hogy nem kell egy IDE csatornára két eszközt dugnia... persze az átlagos (kispénzű vagy nem) felhasználónak valószínűleg halvány gőze nincsen arról, hogy ennek milyen előnye lenne. -
WN31RD
addikt
Jól látom, hogy nincs rajta se P-ATA RAID, se S-ATA? Csak az alap két IDE csatorna? :O
Ha jól látom, akkor miért nincs? :F -
rog
addikt
szerintem is. anager hozzaszolasa az en olvasatomban az, hogy a sis 748-al nem erdemes foglalkozni, mer a nf2 meg a kt600-zal nem egy kategoria.
erre beraktam a tesztet, ami azt mutatja nincs igazan kimutathato kulonbseg a chipsetek kozott. az ara meg biztos jo lesz. szoval igenis erdemes foglalkozni vele.
te meg arrol beszelsz, hogy kene magyar nyelvu teszt. -
Vélhetőleg amikor értelme lesz... NF2 / KT600 mellett én legalábbis nem sokat látok... :t
-
twollah
nagyúr
Mikor fog a ph csapata egy SiS chipsetes AMD alaplapot tesztelni?
-
mAtech
aktív tag
Eddig jól hangzik.
Aztán majd a teszteken kiderül a valóság, és lehet számolgatni. :))
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged