- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
az 1800-as fordulatot a zajszint miatt írtam
szvsz ha ugyan az a zajszint (~19db), akkor nem érdemes a drágábbat venni.
Természetesen nem a 12-eshez akartam hasonlítani, a cikkben van 8-asról is szóha félreérthető voltam akkor sry
ui.: jó az aláírásod
mod: hejyesírás...
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
''A ventilátor két változatban kerül piacra. A Silent Eagle 1000 120mm percenkénti fordulatszáma 1000, melyhez a gyári adatok szerint 19 dB zaj, illetve 62,5 m3/h légáram társul.''
Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezik a Glacialtech Silentblade is 2000-ér', 5 év garanciával.
És nem esett szó a hírben a csapágyazásról, illetve a garanciáról sem, pedig mind a kettő van olyan fontos, mint az ár, vagy a hang. -
Scream007
őstag
Szerintem korrekt, de tényleg ez már ba****ág amit művelnek ezen a ventik piacán mostanában.
Mindne venti csendesíthető ventiszabályzóval, ha meg kevés levegőt szállít úgy be kell tenni még1-2öt.
ennyi.
Ettől függetlenül ígéretes darab, de UV reagencia nélküli lapátok, meg ventiház, hát első körben kiesik, a mai trendek szerint. -
fap333
aktív tag
A golflabda azért pöttyös, hogy felkavarja a levegőt, és a labda utáni alacsony légnyomású teret lecsökkentse. Szerény véleményem szerint ez az egész csak arra volt jó, hogy kevesebb energiát felemésztve forogjanak azok a ventik, de nem hinném, hogy emiatt lesznek halkabbak
-
F7
tag
Tegyük fel a kérdést. A golf labda azért ilyen ''pöttyös'', hogy halkabban repüljön?
Nem igazán.
Ha kisebb a légellenállása a pöttyös felületnek, akkor ha a pöttyös felület forog és levegőt próbál préselni, akkor nem kevesebbet présel, mint egy sima felület?
Erősen marketing gyanús, a CFM számok szintén. -
Ősember
őstag
''fordulatszáma 1000, melyhez a gyári adatok szerint 19 dB zaj, illetve 62,53 cfm légáram társul.'' 19 db mellett ez a légszállitás nagyon jo! kiváncsi vagyok mekkora a különbség a gyári adat és a valos felhasználás között
minden esetre igéretes!
mod: lehet tudni mikor és hol lesz kaphato? ugy értem itthon....
[Szerkesztve] -
Gorgo24
tag
hát nem is tudom! ez már csak szörszálhasogatásnak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest