- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A nagy sebességkülönbség a lemezek méretéből adódik, ezért van pl a 15k rpm-es vinyóknál kisebb sebesség eltérés a lemez belső és külső része között -> kisebbek a lemezek benne, legalábbis amit én láttam (Seagate Cheetah talán, a 15000 rpm biztos, meg hogy Seagate), abban egész kicsik voltak a lemezek, talán 2'' lehetett (nagyon sok hely volt körülötte a 3,5''-os meghajtóban).
-
Male
nagyúr
Pl nincsen hőkalibráció (azalatt szokott lenni a framedrop), a keresési idő gyakorlatilag lényegtelen, a folyamatos írás/olvasás viszont gyors legyen, és minnél egyenletesebb -> pl a vinyó külső részén nagyobbak a szektorok (nm-ben és nem bit-ben értem), így végig azonos lehet az átviteli sebesség (nem nő a vinyó széle felé). Amúgy ilyen próbálkozás már volt AV jelöléssel.
Aktív témák
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest