Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz Tyberius #51 üzenetére

Hát igen... 970P-m volt pl. egy darabig, ami kb a legdrágább 19''-os Samsung TFT. És az a mocsok MagicTune 3.x (az van a gombok helyett)... Egyrészt dög lassú volt az én gépemen. Kb. 5 másodperc volt AMD XP 1600 + 512M-val amíg előjött az ablak amin állíthatok, és akkor már be volt töltődve a memóriába, mert amúgy ennek többszörse, és ha megölnek sem értem, hogy mi a fenét tud csinálni annyi ideig egy ilyen hót egyszerű program. Apám ősi Pentium 133-án hamarabb bejön a MS Word 97 mint ahogy ez elindult ez én gépement. Másrészt csak egyetlen egy saját beállítást engedett + volt mellette néhány fix gyári, és ezeket nem lehetett ám billentyűzettel előhívni, hanem abban a lassan előjövő ablakban kellett böködni. Ilyen hülyék már csak direkt lehetnek. És, akkor még csomó embernek vannak a MagicTune-vel stabilitási gondjai, meg videókártya kompatibilitás gondjai.

Na de nem érdekelne annyita egész, csak ez egy talány... mert még az sincs, hogy van még drágáb típus ahol már vannak gombok, vagy bill. kombinációk, stb. Szóval mégis mi járhat a fejükben???

• ddekany

veterán

válasz Teaway #39 üzenetére

Attól mert a kontraszt másfélszeresére nőtt, még lehet ugyan az a panel (de nem állítom hogy az)... Ugyanis a TFT-ket (is) sokszor úgy fejlesztik, hogy okos marketinges emberek új számítási módokat találnak ki a paraméterek kiszámítására. (Pl. az LG-nek sikerült 1:2000-et ráírnia a legújabb TN-es monitorára... dynamikus fényerő állítás ugyebár. OK, legalább valami változás technikaileg is történt, nem úgy mint amikor a TN panelek látószöge javúlt...) Na de, egyenlőre reménykedjünk, hogy ez tényleg másfélszer kontrasztosabb... Ja, és hogy ezúttal nem marketing 16,7M színes (= 16,2M), hanem ténylegesen annyi.

Érdekes egyébként a Samsung azon üzleti stratégiája, hogy növeli a vevők adrenalin szintjét ezzel a gomb nélküliséggel... Vajon hány modelt kell még a vevőknek végig anyáznia, hogy visszategyék őket? Vagy ez náluk valami vallási dolog? Szóval ez nekem magas...

Új hozzászólás Aktív témák