Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Valószínűleg már most tudnak :t
Nem ugrottam volna rá a kijelentésedre ha nem hozod fel a versenytársat aki, alaplapi drivereket nagyon nem tud írni. Az más kérdés, hogy újabban vidkari drivereket se. Mindenesetre nekem már elegem van az nForceokkal való szívásból, fél éve még azt vettem volna, de ennyi. -
Keitaro
addikt
Azért manapság amikor a versenytárs driver problémákkal küzd elég bajos kijelentés. Plussz mivel alaplapról van szó. Az nForce2 drivereinek nagyrésze igen nagy szutyok és sok ember életét keserítette meg pl a 2.41-esben lévő hiba ami miatt le is vakarták gyorsan stb stb. Szóval várjuk csak meg a jó kis Ati deszka teszteket aztán lehet következtetéseket levonni
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest