- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Sajnos nekem nem egészen ez a tapasztnyalatom:
Osztálytársam volt Athlon FAN, a régi kofigja egy 3200+ ASUS a8n, 2*512MB RAM, 2*80GB RAID SATAII, ASUS 6600 Silent. Ezt most lecserélte:
A8N-Deluxe X2 4200+ 2*1GB, 2*250GB RAID SATAII, VGA maradt.
A régi konfigjánál a JAVA alkalmazások fejlesztésénél előjöttek gondok, amit én írtam itthon az neki nem futott és fordítva, persze ezt egy Clean and Build utasítással még megoldottuk magunk között, de ha mondjuk egy beadandó feladat van, akkor a tanarak már nem biztos hogy rájönnek erre.
Ami viszont nagyobb problémának tünt, hogy a legtöbb játék egyszerűen nem fut a gépén. Legutóbb pl.: Need for Speed Mst Wanted és a Carbon is egyszerűen lefagy. Elsötétedik a képernyő, bejö egy kurzor, majd a hibaüzenet küldés képernyő.
Eleinte a monitorra vagy a VGAra gyanakodott, mivel akonfigváltás után is megmaradt a probléma. A monitort most cserélte le egy TFTre, és a probléma továbbra is fennáll. Ezért hát elhozta a 7300GT as VGAt a cégétől (ottani konfig megegyezik a régi konfigjával), az otthoni gépben nem futott ugyanúgy a játék, sem a régi sem az új konfiggal, a munkahelyén, viszont megy mindkét kártyával működött minden. Persze oprendszer többszöri ujrahúzás, illetve kodek csomagok sem segítettek a problémán.
(Na jó hossszúra sikeredett).
Egyik DLL fájlra hivatkozik (dinput8.DLL).
Szóval egy kissé bizalmatlan vagyok az Athlonnal, de Core2 re még egy jó darabig nem akarok költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest