Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Sajnos nekem nem egészen ez a tapasztnyalatom:
Osztálytársam volt Athlon FAN, a régi kofigja egy 3200+ ASUS a8n, 2*512MB RAM, 2*80GB RAID SATAII, ASUS 6600 Silent. Ezt most lecserélte:
A8N-Deluxe X2 4200+ 2*1GB, 2*250GB RAID SATAII, VGA maradt.
A régi konfigjánál a JAVA alkalmazások fejlesztésénél előjöttek gondok, amit én írtam itthon az neki nem futott és fordítva, persze ezt egy Clean and Build utasítással még megoldottuk magunk között, de ha mondjuk egy beadandó feladat van, akkor a tanarak már nem biztos hogy rájönnek erre.
Ami viszont nagyobb problémának tünt, hogy a legtöbb játék egyszerűen nem fut a gépén. Legutóbb pl.: Need for Speed Mst Wanted és a Carbon is egyszerűen lefagy. Elsötétedik a képernyő, bejö egy kurzor, majd a hibaüzenet küldés képernyő.
Eleinte a monitorra vagy a VGAra gyanakodott, mivel akonfigváltás után is megmaradt a probléma. A monitort most cserélte le egy TFTre, és a probléma továbbra is fennáll. Ezért hát elhozta a 7300GT as VGAt a cégétől (ottani konfig megegyezik a régi konfigjával), az otthoni gépben nem futott ugyanúgy a játék, sem a régi sem az új konfiggal, a munkahelyén, viszont megy mindkét kártyával működött minden. Persze oprendszer többszöri ujrahúzás, illetve kodek csomagok sem segítettek a problémán.
(Na jó hossszúra sikeredett).
Egyik DLL fájlra hivatkozik (dinput8.DLL).
Szóval egy kissé bizalmatlan vagyok az Athlonnal, de Core2 re még egy jó darabig nem akarok költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest