- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem, nem csak Neked.
érdekes gyakorlat, hogy bár a tömeget háromcellás akkuval adják meg, a standard felszerelés része nem ez, hanem egy hatcellás változat - Vagyis marketing: könnyű és sokáig bírja egy feltöltéssel, de el ne gondold már, hogy egyszerre!Viszont nekem határozottan tetszik, hogy 6 cellás akksival lehet etetni pluszba, a beépített akksi mellé vennék 2db 6 cellást, és cserélem, ha lemerül. Így biztosan bírja a Pirike 12 órás munkaidejét is...
Szvsz lehet újjal is irányítani, mint a PDA-kat, de az a tükröződő felület nem feltétlenül előnyös nem csak jegyzetelésnél, hanem semmikor sem. -
orbano
félisten
-
orbano
félisten
2 kiló körül is használható, nekem gey Toshiba M200-am volt, 2.2 kiló volt, 12''-os kijelzővel, kb 13''-os kasztnival. Ne mvolt vele gondom, teljesen jól használható. Persze nem éppen nőknek való félkézzel tartva mondjuk egy órán át
Ezzel a notival sem lenne gond, de a tükröződő kijelző kritikán aluli egy ilyen notebookba. Még a Toshiba enyhén tükröződő kopásálló rétege is zavaró volt néha, pedig köze nem volt az ilyen csilivili velencei tükör glaretype kijelzőkhöz... -
xedos
addikt
Csak nekem szúrja a szemem:
''érdekes gyakorlat, hogy bár a tömeget háromcellás akkuval adják meg, a standard felszerelés része nem ez, hanem egy hatcellás változat. ''
Tablet PC-nek nagyon nagy és nehéz! Oda max 10'' és 1kg való.
Próbáld ki: egy kézben tartva rajzolni rajta... -
orbano
félisten
tablet PC glare type kijelzővel
megaLOL. ezek teljesen elmebetegek? elképzelem, ahogy beülök vele jegyzetelni a suliba és telibe visszaverődik róla a nagyelőadó mennyezeti világítása... Istenbarma ez az Asus notebook téren néha...
-
Flashy
veterán
tetszenek ezek az izék, ami befordítva rendes notebook, kifordítva meg lehet rajzolgatni. csak ne legyen nehéz, legyen vékony, menjen sokáig egy töltéssel és legyen megbízható (a kifordító mechanika, meg bírjon sok tapogatást meg rajzolást az érintőképernyő)
-
rudi
nagyúr
Ma gyűjtöttem anyagot a hétvégi hazai pályához, és már láttam rendelhető R1-et, bőrborításos Asus-t és Lamborghinit is
-
shteer
titán
tetszik. határozottan. kell.
-
_cirmos_
őstag
egy kicsit nehéz, meg az üzemidő elég lutri, de jó irányba tapogatóznak.
-
opr
nagyúr
kinek a munkanapját? Az igazgató úr 3 órás munkanapját, vagy cassindy kolléganő-helyettes 12 órás munkanapját???
-
L3zl13
nagyúr
Hmm, egy ati vagy nvidia grafikával bejönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest