- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Pont annyiba került (+/- 2-5.000Ft), mint máshol zacskóban. :o
Ellenben vettem a régi WD AA sorozatból 45GB-set az Oblelion-ban (nem tudom meg van-e még a bolt), oszt mikor elfüstölt a táp és lerántotta a HDD-t is és megkerestem a hivatalos forgalmazót, hogy érvényesítsem az akkor még egységesen 3 év gyári garanciát, azt mondták ezt nem rajtuk keresztül hozták be. Intézzem ahogy tudom. 1.5 évbe tellett, míg találtam hozzá elektronikát az Apróneten. azóta is megy vidáman, az öcsém gépében. Szóval ezzel a gyári garanciával jót lehet szopni, a Kambodzsába postázás miatt, mivel Mo-on nincs általában semmi képviselet, vagy ha van igyekszik kibújni a felelősség alól, illetve a cuccok csempészettek/lopottak, és a kis garázsboltok f/eltűnnek. Ezért döntöttem úgy, hogy akkor innentől dobozos, garleveles cumók.
Egyenlőre a Samsung jónak tűnik, külön garancialevél van hozzá, tehát elvileg a Samsung Mo. viseli, ami ugye azért legalább Mo-on van. Szóval 3 év garancia és helyben intézhető gyári garancia. Szerintem ez jó kombó.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged