Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Hardzsi
tag
Én drukkolok az AMD-nek az új architektúra sikeréért, remélem 64 bites fronton az AMD megint jól seggberúgja az Intelt, és így pár évig fennmarad a két CPU-gyártó kiegyenlített rivalizálása, amiből minden user profitálni fog.
Ráadásul az Opteron (az Itaniummal ellentétben) 32 bites prociként is jól megállja a helyét, így elvileg (ez persze az előállítási és eladási ártól függ) az Athlont is válthatná, és idővel minden AMD user gépébe ilyen kerülhetne. Vagy ez csak naív álom?
(mielőtt az Intelesek lehurrognának, közlöm, hogy Celeron tulaj voltam és vagyok, és nincs bajom az Intellel)
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest