Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Az elv ugyan az mint a CRT-nél, nincs háttérvilágítás, hanem maguk a képpontok bocsájtják ki a fényt, ezért sztem mind a betekintési szög, mint az utánhúzás fogalmát el lehet majd felejteni, de helyette biztos meg kell tanulni majd új fogalmakat
Utánhúzás terén semmi akadálya, hogy olyan legyen mint a CRT, hiszen a LED-eknek nem sok késleltetésük van, és mivel hátérvilágítás sincsen, ezért a betekinthetőség terén is ugyan olyan jó lesz mint egy CRT. Szinhűségben is biztosan veri a TFT-ket, meg igazából a TFT-ket minden tekintetben veri elég rendesen, kivétel ez alól az élettartam, egyelőre. -
Loha
veterán
milyen a g2g ideje, mekkora a fogyasztása, és hogy jelenleg mennyi az élettartama.
Utánhúzás elvileg nincsen mint a CRT-knél, fogyasztása a alacsonyabb mint a TFT-ké, a hasznos élettartam, pedig olyan 15000-25000 óra körül lehet sztem.
BusyChild: A TFT-k is elég régóta a piacon vannak, mégis csak mostanában kezdtek igazán elterjedni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest