- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Állítólag a Sony még idén piacra dobja a 11''-es példányt.
jpisti: ''Nah te sem vagy egy környezettudatos emberke.''De, de, csak hajt a vágy.
Nos én úgy hallottam, akár olyan olcsó is lehet (majd?) a gyártás, hogy akár fogyó holmiként is szerepelhet a panel, szal rutinból mehetne a panelcsere 2-3 évente. Akkor meg miért ne adhatnák olcsón? Ha elég olcsó, a userek is belemennek, hogy legalábbis valamilyen arányban osztozzanak a csere költségén. Ki lehetne ezt alakítani.
És ha olcsó a gyártás, olcsóbb végár esetén is több lehet a bevétel, mint a drágább gyártású TFT-LCD-nél. Persze önszántukból nem adnák olcsón, de szerencsére olyan is van, hogy verseny.
[Szerkesztve] -
Tyberius
aktív tag
Azért az elérhető ártól szerintem még messze leszünk 2-3 év múlva. Mondjuk kérdés, kinek elérhető.
Mivel az OLED jobb kültéri olvashatóságot, alacsonyabb fogyasztást és vékonyabb, könnyebb felépítést ígér, ezért valszeg először a csúcskategóriás laptopokban, UMPC-kben fog megjelenni, majd onnan megy szépen lefelé. Az biztos, hogy egyhamar nem száll (ár)versenybe a kommersz asztali monitor kategóriában, főleg, mert így ahogy van, nyugodtan eladható a legcsúcsabb TFT-knél is drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged